Despre HDZone
 
Te invitam la noul Showroom HDzone
sau comanda la: 0726.744.911 / 0733.440.240
Cosul meu ( 0 produse )
Total: 0.00RON
cos

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate beneficiaza de conditiile de garantie prevazute de legislatia in vigoare si conform conditiilor acordate de producatori.
Produsele defecte expediate catre Centrul de Service, trebuie sa fie obligatoriu insotite de factura (copie) si certificatul de garantie in original.
In maxim 10 zile lucratoare de la receptia produsului, Centrul de Service va informa beneficiarul asupra diagnosticului, masurilor reparatorii si a timpului estimat pentru reparatie.
Remedierea produselor consta in depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala si poate merge pana la returnarea contravalorii produsului in cazul in care nu se gaseste o solutie de rezolvare.

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator garantia produsului, acest interval fiind egal cu diferenta dintre momentul inregistrarii in unitatea de service si pana la aducerea in stare de functionare normala a produsului.

Clientul poate ridica produsul din Centrul de Service sau poate cere expedierea acestuia prin curier, in acest caz costurile de retur fiind suporate de catre beneficiar.