Despre HDZone
 
Te invitam la noul Showroom HDzone
sau comanda la: 0726.744.911 / 0733.440.240
Cosul meu ( 0 produse )
Total: 0.00RON
cos
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing direct

Noi, Nova Distribution International SRL, credem ca transparenta este unul din ingredientele unei relatii pe termen lung.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne dai acces la datele tale cu caracter personal. In continuare vei gasi informatii, care au ca scop sa te faca sa intelegi mai bine ce date personale colectam, cum le folosim, ce facem ca sa le pastram in siguranta si care este nivelul tau de control in relatie cu datele tale cu caracter personal.

 • Datele de contact ale Nova Distribution International SRL

 • Datele pe care le colectam si scopurile prelucrarii lor

 • Temeiul legal al prelucrarii

 • Dreptul de a retrage consimtamantul

 • Perioada de stocare a datelor

 • Destinatarii datelor

 • Drepturile tale in relatie cu aceste date

 • Dreptul de a depune o plangere

 • Transferul catre o tara terta

 • Interesele legitime urmarite

 • Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

 • Daca exista un proces decizional automat

 • Datele de contact ale DPO

 • Securitatea datelor

 • Politicile in relatie cu copii(1) Cine suntem si cum ne poti contacta

Noi suntem Nova Distribution International SRL, cu sediul social in strada Smaranda Braescu, nr.5, Bl.1G, Ap.18, Sector 1, Bucuresti, Tel: 021.233.19.03, Fax: 021.233.15.40.

Punct de lucru: Strada Biharia nr. 67-77, sector 1 Bucuresti, METAV Business Park, Cladirea C, parter.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@nme.ro.

(2) Datele pe care le colectam si scopurile prelucrarii lor

Atunci cand intri pentru prima data in contact cu noi, ne pui la dispozitie urmatoarele date personale:

 • Nume, prenume

 • Adresa de email

 • Telefon

Folosim aceste date pentru informarea cumparatorilor privind comenzile lor, confirmarea, expedierea si facturarea acestora. Trimiterea de newsletter prin folosirea postei electronice. In practica, acest scop general se traduce in urmatoarele scopuri concrete, pe care le vom avea in vedere in raport cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal:

 • De a te tine informat cu privire la statusul comenzilor tale;

 • De a-ti comunica prin e-mail si/sau sms, newsletter;

 • De a te invita, prin e-mail sau sms, sa participi la evenimentele organizate de noi;

(3) Temeiul legal al prelucrarii

Prelucram datele in baza a doua temeiuri legale:

Pentru cumpărătorii/ clientii ce achiziționează bunuri sau servicii pe siteurile noastre, în scop comercial pentru indeplinirea obligatiilor fiscale prevazute de legislatia română.Pentru cei care s-au inregistrat pe site, temeiul legal in baza caruia prelucram aceste date este consimtamantul tau pe care ni l-ai acordat la momentul la care ai completat cu datele tale personale formularul de inscriere pe site. Iti reamintim ca-ti poti retrage consimtamantul oricand trimitand un email pe adresa office@nme.ro.

(4) Dreptul de a retrage consimtamantul

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa office@nme.ro. Cand ti-ai retras consimtamantul, Nova Distribution International SRL nu iti va mai putea transmite informatii pe baza consimtamantului tau.

(5) Perioada de stocare a datelor

Pentru prelucrarile de date in baza consimtamantului, vom pastra datele tale pana cand iti vei retrage consimtamantul. Este posibil sa te rugam din cand in cand, dar nu mai des de o data pe an, sa ne reacorzi consimtamantul, pentru a fi siguri ca mai esti interesat de activitatea noastra si ca datele tale sunt corecte.

Pentru retragerea consimtamantului, trimite un mesaj in acest sens pe adresa office@nme.ro .

(6) Destinatarii datelor - Cum si cu cine impartim aceste date

Datele tale raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing.

(7) Drepturile tale in relatie cu datele pe care ni le-ai pus la dispozitie

Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa office@nme.ro .Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

(8) Dreptul de a depune o plangere

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://dataprotection.ro/, si de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciara.

(9) Transferul catre o tara terta

Datele tale nu sunt transferate in afara Romaniei.

(10) Interesele legitime urmarite

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unui interes legitim al Environ sau al unei terte parti.

(11) Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unei obligatii legale sau in interesul executarii unui contract, ci in baza consimtamantului.

(12) Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispozitie.

(13) Datele de contact ale Responsabilului cu Protectia Datelor (RPD)

In acest moment, conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”), nu avem obligatia de a angaja un RPD in sensul art. 37 din GDPR.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@nme.ro

(14) Securitatea datelor

Siguranta datelor tale este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca ai orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat pe adresa office@nme.ro

(15) Politicile in relatie cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce inseamna prelucrarea in siguranta a datelor personale ale copiilor. In acest sens, nu prelucram date personale pentru copii sub 16 ani pe baza de consimtamant.