Despre HDZone
 
Te invitam la noul Showroom HDzone
sau comanda la: 0726.744.911 / 0733.440.240
Cosul meu ( 0 produse )
Total: 0.00RON
cos

CUM PLATESC?

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata ramburs
La livrarile prin curier, acesta va emite o chitanta pe loc pentru suma platita. Aceasta chitanta reprezinta dovada dovada platii numerarului atat pentru clienti persoane fizice cat si persoane juridice.

2. Plata prin virament bancar (ordin de plata)
Pentru aceasta modalitate se va emite factura proforma, iar livrarea se va realiza doar dupa confirmarea intrarii banilor in contul nostru. Se vor utiliza datele de mai jos.

NOVA DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L.
Cod unic inregistrare: 8724092
Cont: RO23 BACX 0000 0004 6084 7000
Banca: Unicredit Tiriac Bank - Sucursala Mihalache

Cantitatile se tin rezervate maxim 7 zile de la primirea comenzii. Daca dupa expirarea acestui termen nu se confirma intrarea banilor in cont comanda va fi anulata automat.

3. Plata online cu card
Pentru a asigura un serviciu sigur si eficient pentru plata comenzilor online cu card, HDzone utilizeaza serviciile de plata on-line ale www.epayment.ro.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

4. CardAvantaj – CreditEurope Bank

Plata online in rate prin CardAvantaj.

Pentru achizitiile in rate, selectati in procesul de comanda metoda de plata “Online Card Avantaj”.
Procesul de plata se realizeaza direct catre banca, prin platforma online furnizata de CreditEurope Bank si beneficiaza de cele mai inalte standarde de securizare, inclusiv 3D Secure.

Asistenta CardAvantaj
CEBLine: 0801.000.000 (Romtelecom) sau 0750.000.000 .
SMS: 1894 (trimite mesaj cu nume si prenume)
www.cardavantaj.ro